Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

podstatné je zda bral úplatky a nezaobírat se formou, jakou se mu to dokázalo. Účel světí prostředky.

3 2
možnosti
Foto

Pokud chcete žít v právním státě, neexistuje že účel světí prostředky. To je možné u Putina, v civilizaci ale ne.

3 1
možnosti
KD

K73a76r97e52l 95D34u81f12e37k

25. 4. 2017 18:38

V žádném případě se nezastávám Dr.Ratha, ale zákony platí pro všechny. Na návrh st.zástupce soud povolí odposlechy a pak je to bráno u soudu jako důkaz. Bohužel v tomto případě to nebylo. Orgány činné v tr. řízení jsou ty první, kterí musí zákon dodržovat a ctít. Znovu opakuji, nezastávám se obžalovaného, ale bohužel tady zákon porušen, zřejmě byl .

2 0
možnosti
Foto

to obvinění je sice na místě, ale je napsané na špatném papíře.

Tak u nás ́dopadá boj s korupcí.

3 1
možnosti
Foto

To celé má naprosto identický tvar, jako případ, který se stal před léty v USA. Zločinec znásilnil dívku a ta byla následkem přepadení a jeho brutality tak šokovaná, že v jeho průběhu nevyřkla slovně že s ním nesouhlasí. Na základě toho, násilníka porota osvobodila, protože prostě obhájce i během soudního přelíčení dokázal oběť tak psychicky zdeptat, že nebyla schopna celou věc jednoznačně popisovat. A totéž, v bleděmodrém, se stalo v případě levičáka Ratha. Odposlechy něco odhalily ale protože byly pořízeny v rozporu s jakýmisi předpisy a protože právníci v tom pochopitelně umí chodit, tak se podařilo z toho Ratha vysekat. To rozhodně neznamená že je nevinen. A pokud mi něco neuniklo, obvinění zbaven nebyl. Jen to začne znovu a od začátku. A doufejme s někým chytřejším

8 0
možnosti
MV

me teda osobne (jako casti verejnosti) zneklidnelo to, ze pana doktora capli s krabici plnou velkejch penez - ten ubohej styl financniho prevodu, kterej se k panu doktorovi fakt nehodil... to ostatni jsou jen dusledky jeho hloupeho, narcisistniho a v mnoha ohledech blbe namachrovanyho chovani.

8 0
možnosti

Píšete "veřejnost by měla...být zneklidněna..." . Veřejnost by měla být už dávno zneklidněna oligarchickým chováním bureše a jeho lžemi a koupenými manipulacemi - a nic. Jsme před koncem demokracie a 30% lidí se to líbí! Teď jde o to, aby těch převažujících 70% nejen použilo vlastní hlavu, ale i zadek, který je třeba zvednout a skutečně jít volit, kohokoli, jen ne ANO.

7 0
možnosti
Foto

Ne ANO a ani žádné strany, které jsou ochotny a schopny s ním sedět ve vládě.

Optimálně nějakou dosud nevládní stranu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS