Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K42a19r91e29l 86Č57e32k60a78n

30. 6. 2017 14:07

I když můj příspěvek bude vypadat trochu divně, vnesu do něj trochu politiky. Vyrůstal jsem totiž v době, kdy homosexualita byla trestná a nebo byli tito lidé zavíráni do psychiatrických léčeben. Prostě, vyvrhelové společnosti. Rovněž ta k bylo špatností sebeukájení.nebo i větší sexuální aktivita.Navázat známost ( nebylo pro určitý typ lidí v té době pokud člověk třeba nebyl členem SSM nebo KSČ ) , vůbec jednoduché. Mněl jsem v té době známost s dívkou, která se stýkala se svoji ,,kamarádkou" a ještě byla dosti živelná. Poměrně dlouho se jí to dařilo utajit. Jednoho dne se však dostala do rukou psychiatrů a také tam již skončila. Bavil jsem se s lidmi tohoto typu docela rád a v době po revoluci se dalo s nimi i normálně mluvit aniž by si na vás ostatní poukazovali může si jich člověk i vážit a obdivovat je pro jejich umělecké sklony aniž by se domnívaly že,, jde člověku jenom o jedno " Vlastně i v přírodě se homosexualita vyskytuje. A přírodě by se němělo bránit natož ,, ji trestat"

Lef

0 0
možnosti
PT

P26e71t97r 70T88o92m27e85k

29. 6. 2017 20:45

Beatko, napsala jsi "Zpěvačka Eva Pilarová kdesi pronesla: každý muž, který v umění dosáhl něčeho obrovského, byl gay. S tím naprosto souhlasím a má to svou hlubokou logiku, ukrytou právě v naturalistickém založení těchto lidí."

Můžeš jmenovat některé další? Betles jsou nebo byli gayové? Sting je gay? Mišík je gay? .....

1 0
možnosti
BK

Víte, já mám za to a celkem to vyplývá z logiky věci, že když je chlap hetero- jako fakt hetrosexuál každým coulem, tak vnitřně nijak nepotřebuje to, v čem se homosexuál stává jedinečným. Nepotřebuje tolik poetismus, záři reflektorů, aplaus, tvorbu nesoucí se vzhůru-vzlet, dotek Boha a nebe..... Je jinak založený. Ti umělci, kteří nejsou jako gayové známí, mohou být tak hluboce disciplinovaní, že si své soukromí přísně hlídají a celý život vše tají. To jsou ti latentní gayové, do kterých by to člověk nikdy neřekl. Ten můj kamarád mi vyprávěl o svých záletech, kdy k němu chodili na inzerát chlapi- po čtyřicítce, kteří si až v pozdějším věku uvědomili, co doopravdy cítí, a nebo už to věděli dávno, ale nechtěli se společensky znemožnit, zklamat rodinu, apod. Pak život ubíhal a oni se rozhodli opravdu žít a přiznat si barvu. někdy jen sami před sebou, někdy i před svým okolím. Ta čtyři procenta, která se uvádí, jsou velmi zavádějící. Procento homosexuální populace je daleko větší.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS