Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Také si ráda pouštím písničky a hlavně mladé interprety z různých talentových soutěží z celého světa. To člověk žasne, co mladých krásně zpívá...I u nás.. .jen se prosadit. Jinak já jsem v mládí zase ujížděla na Paulu Ankovi R^.

2 0
možnosti
MB

Je přirozené, že každá generace si nese svou hudbu. Nejde totiž pouze o prostou melodii s textem - jde o pilíře zpětných vzpomínek a znovu vyvolaných dojmů mládí ! Pak, následuje logický střet generací, já nadšen Led Zeppelin - zoufalý rodič bonmotoval, zda již hrají, či teprve ladí ..., s podobným hlukem byly dobývány zdi Jericha ... Nicméně se objeví shodové žánry a interpreti napříč generacemi. Pra základ ,od New Orleánského dixielandu ! Úchvatné to, že "Ukradení černoši" ,tesknili nad osudem. Chápali se tedy nástrojů a své city , (beze škol), vyjadřovali ... Smutek - radost ... Pak se dostaví ten ohromný pocit posluchače , že co slyší, je jakési opravdové, jde to z člověka ... Následně neuvěřitelně široká nabídka, s báječnou možností to zkoumat na "You tube" ! To je jedna z nejlepších vymožeností doby . Zkoumejme tedy - Je opravdu co .... :-)

1 0
možnosti
BK

Díky za příspěvek, pane Bučku:-).

1 0
možnosti
Foto

Jeden kamarad, muzikant, rika ze hudba je nejlepsi nabozenstvi a ma naprostou pravdu. Je jedno jaka hudbato je, dulezite jsou vibrace ktere vysila k srdci. Vedci tomu rikaji endorfiny ale oni tomu nerozumi.

1 0
možnosti
BK

Naprostý souhlasR^;-).

V- za toho Gorana.

0 0
možnosti
Foto

R^Naprosto chápu, pro mě je zase velká citovka tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=RcZn2-bGXqQ

:-)

0 0
možnosti
BK

No krásný:-)R^. A navíc ty "vorůžičkovaný kytary"..................;-) Moc děkuju, Honzo.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS