Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Miloše Zemana jsem přestal brát vážně po jeho jednání s rakouskými podnikateli v čele s hochštaplerem Vízkem o přenechání některých zajímavých míst ve státní správě těmto podnikatelům za peníze do pokladny sociální demokracie. Výčet jeho dalších průšvihů je obecně známý a dlouhý. Máte favorita. To se máte.

0 0
možnosti
IS

Místem onoho památného jednání byl Bamberg. Dobrou chuť.

0 0
možnosti
JA

J28i83ř10í 62A55l63e83x53a

6. 3. 2019 15:50

V Srbsku se nezávidí? :->

0 0
možnosti
MS

Vy už jste tak zoufalá, že nechápete rozdíl mezi pozitivní a nenávistnou závistí. Co je na tom špatného, závidět sousedům kvalitního kandidáta na prezidenta?8-o:-P

6 1
možnosti
BK

Takže jste v blogu našel. Výborně:-).

1 4
možnosti
SN

:-)......Ještě jsem se vrátil......dnes v 8,30 jsem si poslechl "jak to vidí! rozhovor se spisovatelem Pavlem Kosatíkem na rozhlasu Dvojce. V druhé části půlhodiny se probírali kandidáti na slovenského presidenta-ku. Velmi zajímavé. Stejná volba jako u Kisky, hlavně nová, nepolíbená politikou, známá jen jako regionální politička, která bojovala proti jakési skládce.

Tak jestli to je její jediná kvalifikace pro funkci presidenta, tak to Slovákům nezávidím. Vytažená podobně jako kníže s čírem, či Drahoš, jako králík z klobouku, PR reklama, uvidíme. Jestli je to to nejlepší co na Slovensku mají, tak jim není co závidět! !!!!!!

3 5
možnosti
Foto

Jasně, jeden z dvojice která je odpovědná za marast reál politiky, nefér zapšklý stařec je mnohem lepší volba R^V!!!!!!!!

4 1
možnosti
PT

Beatko, vám opravdu nevadí lidé, kterými se obklopil a u kterých mu nevadí, že porušují zákony? Vám nevadí, že se jezdí učit do Číny, jak stabilizovat společnost? Od Číňanů, kteří např. před olympiádou zabíjeli lidi, kteří se odmítali odstěhovat z míst, kde měla být nějaká sportoviště? Že se štěstím tetelí před KGBákem Putinem, protože ho ten ubožák přijal? Pro mě jediná, ale obrovská Zemanova zásluha je, že jako první začal upozorňovat na nebezpečnou muslimskou imigraci do Evropy. No a je fakt, že přestože jsem nakonec volil Drahoše, asi bych s jeho prezidentováním spokojený nebyl taky. Tak já vlastně nevím.

4 0
možnosti
Foto

Ona není závist jako závist. Pokud zdravě závidíte, tak někoho vlastně obdivujete a chcete být stejný nebo dokonce lepší. Slováci, na rozdíl od nás, už vyzkoušeli několik typů prezidentů, zatímco u nás lpíme na duu kosích bratru Klaus - Zeman, kteří jsou dle stejnojmenné pohádky jeden za 18 a druhý bez dvou za dvacet. Poslední prezidentské volby byly pro mě jasná ukázka toho, jak silné máme politiky - až na výjimky všichni zastrkali hlavu do písku a teď se těší, až to starý pán zabalí.

5 0
možnosti
Foto

pan Zeman nestojí a nic jako člověk, natož jako prezident

5 1
možnosti
MB

Snad ještě suchý dodatek. Základ - Základu = Občan prezidenta nepotřebuje. Je to pak ON, (zesíleno Přímou volbou), kdo se o přízeň uchází. Jeho poslední vystoupen na sjezdu ČSSD vnímám, že Miloš si je vědom - Už je sám! Nechme bokem jeho Boys, kteří z něj žijí. Skutečnost? Realita, že není respektován, zván a již dokonce vyšetřován. Přesně tak dopadají podobné typy. Ostuda s Čínou, výmysly kopání Kanálu a ubývající zdraví. To vše na člověka působí. Každý se chce zapsat - být milován. Nezbývá mu nic jiného, jako se opět vydat Dracovat Hejtmanství, dojet do okrajové Osoblahy as tam podat nějaký světově významný projev. Podivím od mládí - Podivín až do konce ... :-)

0 0
možnosti
MV

to jsem teda fakt prekvapenej

4 0
možnosti
JV

Zeman není jen špatný prezident, je i nemorální. Prakticky "antiprezident" pro civilizovanou zem..

10 1
možnosti
MB

Člověk je Svobodnou bytostí - Vlivem své výchovy, toho odžitého a vlastního rozumu. Vybírá si. Poskládá vějíř hodnot = vyjadřuje se. Pak, za sebe říkám :

1) Na koncert Alexandrovců nemohu jít! Někde by mne viděl a byl bych pomluven .

2) M. Zeman je koncentrací toho špatného, co politická scéna za 30 let vyprodukovala. Neuchopitelný člověk - bez Poselství! Nevím, na jaké jeho vlastnosti? By jse např. navazovala Výchovou - Vlastního dítěte? Jsem přesvědčen, že jde o Permanentního Ego - Pučistu. V podstatě rozebírá základy Demokratického systému. A to tím, že opakovaně své prvky - Prezidentského systému. Jeho éra končí, Babiš jej již nepotřebuje + lidské zdravotní problémy. Opravdu, vhodný zásah by byl , kdyby na Hrad přijerla jednotka PČR a NKÚ. Vítám proto 56 bodů jeho Obžaloby, které se snaží jeho "Přínos pro ČR" dešifrovat. Co jednou budou historikové o něm psát to netuším. Slůvko ZÁVIST směrem ke Slovensku - Bych nahradil pojmem LÍTOST! I já lituji, že nic rozumného o svém Prezidentu nemohu sdělit ... [>-] .

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS