Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65e61t80r 74B74u11r50i17a61n

25. 10. 2019 20:25

Když čtu oslavné blogy na Zemana, či se o něm debatuje na diskuzích poznávám, že jeho příznivci jsou tak trochu jiní. Tedy trochu hodně jiní než průměrný člověk, abych byl přesnější.

Rozhodně bych s nimi nechtěl mít dvojdomek, nebo společnou sedačku v záchranném člunu.

8 0
možnosti

Možná chtěla paní Beáta napsat, že s Miloušem je svět veselejší. Ten jeho projev na Červeném hrádku ukázal celkem dobře, kdo nám tehdy vládnul. Miloš Zeman se už nyní k Miloušovi blíží. Už říká i nepřátelům státu z KSČM na jejich sjezdu “soudruzi”, čímž ukazuje, že nikdy nepřestal být komunistou. Myšlením bohužel uváznul v pražské kavárně 60. let a nic nového od té doby nepřinesl. Ale pro paní Beátu je díky tomu svět veselejší. Ta musí být hodně smutná...

5 0
možnosti

Já vám nevím. Sleduji Zemana od začátku. Jako premiér celkem neschopný a ještě jím manipulovala mafie. Hovořit uměl, ale slova jaksi nenásledovaly činy. Jako prezident je otřesný, teď už je z něj v podstatě troska, a zase s ním manipuluje kde kdo. Rusové, Číňané, jeho okolí. Člověk, který přivedl na Hrad Obvčáčka či Mynáře, nemůže být ani slušný, ani inteligentní. Smutné na tom je, že se na Hradě chová jako lenní pán, ale jsou lidé, kteří mu za toto nepřijatelné chování dokonce tleskají. Asi je pravda, že jsme národ lokajů, kteří se krčí před mocí a neumějí se narovnat.

9 0
možnosti

Proboha a za co by toho umělce z STS Chvojkovice Brod měl jako vyznamenávat? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Cituji:

"Předminulý čtvrtek se na Hradě uskutečnila schůzka ústavních činitelů k zahraniční politice. Podle svědectví jednoho z nich byl prezident Zeman dlouhé minuty duchem nepřítomný a nereagoval na vnější podněty. V polovině jednání začal plácat předsedu Senátu Kuberu po zádech a říkal věci úplně mimo kontext debaty. Následně se duševně odpojil, aby po chvíli vstoupil do hovoru v úplně jiném než probíraném tématu. Účastníci schůzky odcházeli z Hradu z jeho chování hodně rozpačití. Je to stabilní projev, nebo exces? To nikdo neví.

Přesně týden nato jej jeho spolupracovníci odvezli na „rekondiční pobyt“, což je výraz většinou spojený se zařízeními úplně jiného typu, než je Ústřední vojenská nemocnice. Když jej po čtyřech dnech propouštěli, znemožnila ochranka natočit, jak odchází (je odnášen?) z nemocnice."

Ano, s Milošem je ten svět veselejší. ;-D

6 0
možnosti

Třeba si jenom dokouřil pohanku. To jednoho unaví.

1 0
možnosti

T26o50m68á41š 90H57y53n55e53k

25. 10. 2019 18:19

David Rath by asi nesouhlasil.To jsou ta dilemata,David nebo Miloš.

1 0
možnosti
Foto

Co se škádlívá, to se rádo mívá.

0 2
možnosti

Řekl bych, že politika s Milošem je asi tak vtipná a zábavná jako když člověku před nosem ujede tramvaj či autobus a řidič na něj udělá dlouhý nos, jaký to byl skvělý fór. Je pravda, že i některé cestující to pobaví, řeknou si, jak mu to ten řidič pěkně nandal.

8 0
možnosti
Foto

Pokud jsem viděl v kině, tak se ti diváci pěkně bavili.

0 2
možnosti

Já chci taky medaili!

0 0
možnosti

Takže jinak. Vy mate postižené dítě. Kvůli péči jste se vrátila do ČR. Protože nemusíte platit za peci. Vy jste ta, která vykřikovala s transparentem. Fotky lze najít na google.com. Uraźite všechny, konkrétně paní Trnkovou. Ani nevíte, co její tatínek dokázal. Ale pořád si je budete brát do úst. Pan Kroupa. Je fuk,vjestli byl záloha nebo aktivní. Můžu se zeptat, kolik dostáváte měsíčně od státu? Očividně nepracujete,.

5 2
možnosti

Omlouvám se paní Trnkové. Ona také dokázala víc, než my všichni dohromady.

0 0
možnosti

Ať osobně Miloše Zemana nesnáším jakkoli, býval to kdysi velmi silný a - technicky vzato - skoro obdivuhodný politik. Dnes se ptá, kde je Babiš, kterého poslal do Japonska, plete si pojmy, chce, aby BIS dělala věci, co jí dle zákona nepřísluší apod.

Je pravděpodobné, že lepší už to nebude. Mohl být pamatován, jako jeden ze silných, byť kontroverzních premiérů a také jako člověk, co uměl v roce 2002 včas a relativně důstojně odejít. Nebude tomu tak, jeho zásluhy budou u jeho kritiků zastíněny jeho prezidentstvím. Jeho stoupenci si ho budou v závěru pamatovat jako (bohužel) stále více blábolící a nesvéprávnou potácející se trosku.

Napadá mne analogie s posledními lety života Brežněva (absolutně nesrovnávám tyto dva muže a jejich politiku, ale degradaci osobnosti v posledních letech života).

Škoda... možná by si zasloužil lepší konec, ale každý svého štěstí strůjcem....

10 1
možnosti

P67a16v92e89l 67Č40e23r92n93ý

25. 10. 2019 16:19

Nezasloužil. Vždycky to byl zlý, egocentrický a pomstychtivý člověk. Jen s postupující demencí spadla "společenská maska ".Rv

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS