Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Krusic, před chvíli jsem si přečetl výsledek hlasování v RB OSN. A jsem rád že jsem jej našel i v Češtině takže jej přikládám. Tím odpovídám na vámi položenou otázku níže, na kterou jsem také reagoval a toto je tedy doplnění. V té rezoluci šlo o odsouzení ale hlavně ukládala Syrské vládě spolupracovat na vyšetření, kdo je za onen masakr zodpovědný. Rusko tuto rezoluci vetovalo a já si dovoluji vás zdvořile zeptat: Co na to říká vaše lidské cítění? Co je špatného na tom, chtít znát pravdu? Podle vaších slov přece o to Putinovi jde. Podle jeho konkrétních kroků se pravdy bojí. Dáte mi za pravdu alespoň v tom, že jeho veto v RB OSN hodně smrdí?

5 0
možnosti
Foto

Je smutné, jak nízká je inteligence a obyčejná lidská slušnost některých diskutérů, kteří namísto aby paní Krusic vyvrátili nebo se o to alespoň pokusili, její omyly, snaží se jí urazit komolením jejího jména. Když nad tím tak přemýšlím, ani se nelze divit, že v česku nemají problém bujet podobně nebezpečné názory jaký prezentuje paní autorka, když namísto polemiky se aplikuje osobní výpad a útok.

5 1
možnosti
VS

Moje řeč. Komolení jmen za účelem dehonestace jeho nositele není známkou dobrého vkusu.

Například takový VIP-bloger Olšák/Větvička to používá běžně a obcí svých fanoušků je za tento styl "humoru" zhusta chválen.

3 2
možnosti
ZJ

Hezky napsáno, mnozí zdejší diskutéři by vůbec nežili, kdyby Rudá armáda neosvobodila Evropu. I dnes pro Evropu udělalo Rusko v Sírii více než sama Evropa pro sebe? Bohužel někteří to pořád nechápou.

3 5
možnosti
VS

Pořád mi nikdo nevysvětlil, jak je to se vztahem SSSR a současné RF. Když je řeč o druhé světové, člověk nabývá dojmu, že Sovětský svaz a Rusko jedno jest. Pokud se vzpomene rok 1968 nebo Katyň, nemá s tím RF lautr nic společného.

7 1
možnosti
ON

O49n98d33ř84e74j 66N11ý87č

12. 4. 2017 12:26

Je dobré vědět kdo otevřeně podporuje islamistu Asada a největší muslimskou zemi v Evropě to jest Rusko.

4 4
možnosti
VS

Jak to vypadá se stěhováním na Kubu? Pořád vás nechtějí?

4 2
možnosti
BK

Mají své zásady, pane Studený;-) Ti si tam jen tak někoho nevpustí. A dělají dobře!! Ale jinak jste pořád vtipnej kluk......., takovej neohranej...:-)

3 3
možnosti
Foto

Paní Krusicová, škoda, že Rusové byli nuceni opustit kolonie ve východní Evropě, kdo je k tomu donutil ? ;-D

6 2
možnosti
Foto

Západ má právo Asada ignorovat, nemá však právo požadovat jeho sesazení a prosazovat ho silou. To už si připadám, jak v éře reálného socialismu, kdy údajně sovětské politbyro rozhodovalo o tom, kdo u nás bude prvním tajemníkem KSČ.

5 6
možnosti
Foto

Rusko přitlačil ke zdi například Regan. ;-D

5 2
možnosti
JG

J22. 12G54r32o22h

12. 4. 2017 10:18

Máte dost naivní pohled na svět. Útok tomahavky na syrské letiště bylo gestem hlavně pro Čínu a KLDR, že USA použíjí vojenské prostředky při případném útoku Kima na Jižní Koreu.

6 0
možnosti
Foto

To si myslím, že myslíte za rok. Kim na Jižní Koreu nezaútočí, leda by konflikt vyprovokovala samotná vojska Jižní Korey v rámci jejich vojenských cvičení se spojenci. Tam je to o hře nervů. Navíc testované balistické zbraně vždycky vystřelí vedle, nemá příliš dobrý zbrojní arzenál.

3 0
možnosti

Krusic, Heřmánek, Petřík, Cvalín a jim podobní, jsou nositeli zla.

10 7
možnosti
Foto

A ty dobra? Svatá prostoto.

4 4
možnosti
Foto

Rusko zůstane na svém. Je to záležitostí krve, vlastenectví, specifičnosti národa, odhodlání, srdce, síly, hrdosti, inteligence............., která Rusku velí a velit bude nadále

Zdroj: http://krusic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=598564

Ale prdlajs, je to záležitost té základny v Syrii

9 3
možnosti
Foto

Samozřejmě. A protože jsou tací, jak Beata popsala, tak se nevzdají základny Tartús stejně, jako se nevzdali Sevastopolu.

Říká se tomu tvrdý oříšek a už dva "světovládci" to poznali. Jeden v 19. a druhý ve 20. století.

A říci, že odtáhli z Ruska "zdecimovaní" by nebylo přesné. Bylo to ještě horší.

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS