Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ti, co umírají na moři mohli jako muslimové žádat o asyl v islámských zemích. V těch bohatých zemích. Proč nešli třeba do Saudské Arabie ?

1 0
možnosti

J84a40r83a 13R47a66n72k

10. 5. 2017 3:34

Protoze je tam Trump ve sve Trump tower nechce, ale prince tento tyden prijme:-)

0 2
možnosti
Foto

Tady už se ale dostáváme na hodně tenký led. Zpočátku uprchlické krize se hovořilo o tragédii uprchlíků ze Sýrie, pak se přidaly další Africké země a zde je to dokonce turecký Kurd. Jistěže je mi líto zmařeného života. Každého života je škoda, pokud se nejedná o vraha. Jenže ti mrtví jdou na účet EU a všech těch, kteří hlásají politiku otevřené náruče. To oni umožňují pašerákům tučné výdělky za cenu stovek, možná tisíců mrtvých.

3 0
možnosti

Jen během víkendu zachránili ve Středozemním moři při plavbě z Lybie do Italie 6.000 migrantů, třeba mezi nimi bude i nadaný houslista. O svém osudu si rozhoduje každý sám, Vámi zmiňovaný muž, pokud byl nadaný houslista, určitě mohl požádat nejen o azyl, ale i o stipendium na hudební škole legálně. Nevím, proč mám litovat někoho, kdo dobrovolně riskuje svůj život na vratké bárce ve Středozemním moři.

6 0
možnosti

Víte, že nedostatek empatie se dá léčit? Postupně znovu snesete vlastního partnera, pak i děti a dokonce připustíte návštěvu tchýně. No a nakonec pomáháte druhým. Zdá se, že vám ještě nikdo nepomohl a tak jste neprožila nic podobného tomu, čemu říkáme štěstí, láska apod. Musíte začít s léčením co nejdřív, jinak vás ten vztek na migranty udusí. A nevěřte tomu, že onomu proudu zabráníte, bude ještě sílit. Zbavte se té fobie dokud je čas.

2 6
možnosti

Svět je 17krát přelidněný. Evropa je přelidněná. Čeho je moc, toho je příliš. Příliš je nevzdělaných, neschopných, nepracovitých, nepřátelských, nekvalitních, muslimů, ... Opravdu je v Evropě, Americe a Australii NEPOTŘEBUJEME !

7 0
možnosti

Mimo Evropy jste jmenoval v novověku dobyté kontinenty, které jsme vzali původním obyvatelům. Všichni jsme imigranti a někteří náhodou chvilku na jednom místě ;-D

1 4
možnosti

Nadaných houslistů máme v Evropě spousty. Víc než pracovních míst ve filharmoniích. Nepotřebujeme iráckého houslistu. Měl by oblažovat svou hrou svoje lidi. I ti mají právo na hudbu.

6 0
možnosti

J23a86r62a 70R74a46n66k

10. 5. 2017 3:37

Pod palbou ruskych jetu, zamoreni sarinem?8-o

0 2
možnosti

Paní Beato Krusicová, kolik máte těchto nelegálů doma na zahradě? S kolika jste se setkala osobně, případně jak Vás obohatili?? ?

9 2
možnosti
Foto

V životě jsem měla spoustu snů, ale vždy jsem se řídila tím, co je reálné a legální....

9 0
možnosti

J76a63k70u18b 12M26a20c10h

9. 5. 2017 8:50

Omlouvám se, ale asi Vaše sluníčkářské srdce nepotěším. Pana houslistu znáte osobně nebo jen z doslechu? Problém je, že na pohádky jsme už dost staří a jestli 1 ze 100000 je nadaný muzikant, ti ostatní slyší od mládí jedinou hudbu - cvakání závěru kalašnikova a spol.

Navíc máme i nás určitě spoustu hudebně nadaných mladých lidí, kteří díky okolnostem nedostanou šanci.

12 1
možnosti

Jo,hlavně aby srdcem a lidskostí byli vedeni ti migranti.Zatím to tak bohužel není.

8 0
možnosti

Ach jo, známá nelidskoprávní nanynka, co si nevidí na mašli své zástěry.

4 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS