Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Komunisti nevyzývali k vražděni, jako tenhle šášula z ODS, ti rovnou vraždili, 100 let komunismu = 100 milionů mrtvých, takže to vaše rozhořčení jako komunistky, mi přijde jako hodně velké chucpe Rv

1 3
možnosti

Vám možná, dalším chytrákům v diskuzi možná též - ale jak vidíte, i s takovou komunistkou jako jsem já sympatizuje docela dost lidí - soudě podle čtenosti a karmy tohoto článku. A věřte - ve stejném duchu budu pokračovat;-).

4 0
možnosti

P15e73t94r 85B20u28r66i35a79n

20. 5. 2019 11:23

Na to, že jste si jako doprovod vetknula do blogu Vysockého (Nohavici) píseň Pravda a lež, na to je váš článek příliš jednostranný emočně demagogický. Na jedné straně jste v totálním šoku, že by snad někdo jinému přál smrt, a to považte, jinému člověku, a na stranně druhé jste naprosto štauf z toho, že máme nejvíc nejlepšejšího prezidenta na světě, což potvrdí až překvapení historikové.

A nějak vám mezitím chybí ona reálná omáčka všedních dní. A to ta, že Zeman je ve své podstatě prolhaný, pomstichtivý škodič. O Schwarzenbergovi prohlásil, že mají doma na zdi obraz s hakenkrojcem, o mrtvém Smoljakovi, že by ho (Zemana) volil, že měl jeho podporu, ačkoliv Smoljak byl naopak osobním přítelem jeho oponenta a na pozůstalé po Peroutkovi, kterého posmrtně urazil, vystrčil Ovčáčkův zadek. Jeho soubor vyložených lží by vydal na blog na pokračování a jeho sprostoty, urážky a neomalené bonmoty na samostatný slovník. To vy ovšem přehlížíte s tím, že je halt jen takový čtverák. Za to jiné věc berete smrtelně vážně až ad absurdum: Prezident Zeman - aby svůj národ přesvědčil, musel projít celou řadou vyšetření, aby jeho lékaři museli poníženě stát na tiskové konferenci a sdělovat přísnému národu, který bedlivě sledoval, jak že to teda vlastně s tou rakovinou je, že je pan Zeman v tomto ohledu naprosto v pořádku.

Zdroj: https://krusic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=714001

Vězte, že fakt kvůli nějakému výkřiku o svém zdraví by nepostupoval celou řadu vyšetření, jak vy píšete a fakt žádná extra tiskovka se kvůli jeho zdraví s konciliem lékařů nekonala. Prostě si je tam jen pozval ze zákulisí, a oni řekli, že všechno je lež a pravdu má vždycky jen Zeman a nikdo jiný než on. Nedramatizujte to.

4 2
možnosti
Foto

Proč tedy naše soudy dramatizují mírnější výroky na adresu Židů či Romů a odsuzují za ně naše občany?

2 1
možnosti

Zasloužená karma. R^

3 4
možnosti

P84e85t44r 14B29u30r96i16a33n

20. 5. 2019 11:25

Takže bylo to shledáno dostatečně servilní, no to jsme rádi.

1 1
možnosti

Od 2013 nejen mě, ale i rodině a především dětem, asi 50 mentálně vyšinutých voličů Zemana, vyhrožovalo mnohem horším než podřezáním. Za pouhý názor a správu skupiny na FB. Ten kdo má máslo na hlavě, okamžitě první skáče jak papírovej čert, když mu dají ochutnat vlastní medicínu. Pokud chce Zeman opakovaně vraždit novináře a demokraticky zvolené premiéry této země, tak se on a jeho podporovatelé taktéž, nemají vůbec právo ozývat. Lang to řekl bez ochranky a za sebe, zatímco dočasný Hradní nájemce vyhrožuje a uráží s úsměvem a za hradbou ochranky a své funkce. Tahle země se potřebuje zbavit zemanovského stylu jako sůl.

7 5
možnosti

Tak tohle je bomba:-). Nejste první, kdo tady operuje černým humorem Miloše Zemana. Zeman vtipkuje - a nemůže za to, že to spousta sucharů není schopna pochopit( nebo vlastně oni chápou, ale hodí se jim do krámu to proti němu použít, když se to hodí);-). Porovnávat to s tím psychopatickým vzkazem z FB je hodně trapné.

8 6
možnosti

J91a56r81d22a 51F81i46š38e57r

19. 5. 2019 19:17

Jen ochutnává vlastní polívčičku. Kdyby hlavou státu byla osobnost, která by mravně alespoň částečně požadované důstojnosti úřadu odpovídala, nemuseli bychom podobné problémy a excesy řešit.. M. Zeman zvláštního postavení prezidenta daného ústavou i tradicemi brutálně zneužívá k prosazování svých mocenských a egocentrických zájmů a zájmů svého zkorumpovaného okolí.

Mě vždy učili: chovej se slušně k druhým lidem a očekávej že i oni se budou chovat stejně.

A když jsem se zeptal jako malý klouček co když nebudou, tak se mě dostalo odpovědi že takový nestojí za to aby ses s nimi bavil a takové poslouchal, protože s hulvátem se nedá rozumě bavit natož diskutovat. Pro vás komunisty je obhroublost a hulvátství asi sympatické a žádoucí , pro mě ne...

11 6
možnosti
Foto

Začala s tím umělecká fronta. Ihned po jeho prvním zvolení prezidentem.

7 4
možnosti
Foto

V celém světě, se rozšířil mor jménem bulvár. Je stále populárnější a čteme různé nesmysly, občas hraničící se zdravým rozumem. V Rusku například velmi často píší že Putin to má "za pár", v USA zase jejích president. Je to známka doby, která normálnímu člověku připadá jako noční můra.

K tomu prohlášení toho člena ODS pak mohu napsat jen tohle. Aniž bych se chtěl vašeho presidenta jakkoliv zastávat, myslím si, že on sám to přijal tím nejlepším možným způsobem. Totiž huronským smíchem a následně to zapil becherovkou a zajedl tlačenkou. A možná se baví i nad hysterickými výkřiky svých fanoušků.

8 0
možnosti

Tak právě proto byste si mohl, pane Braune, uvědomit, jak fajn chlapa máme jako prezidenta země - a ne psát, že dělá jenom ostudu. Pár blogů na tohle téma jste mu už věnoval. A mimochodem: Zeman nedávno řekl, že Izrael je jeho druhou zemí;-). Já mu fandím i v tomto - jak to máte Vy?

4 4
možnosti
Foto

Od lékařů, kteří jsou zajisté inteligentní (inteligentní bohužel pouze jedním směrem) a kteří by jako lékaři měli být ve věcech humanity vzorem a také si zachovat určitý nadhled, zamrzela účast na štvanici dvojnásobně. Ale co už. Něco jako omluvu nebo přiznání, že jsem to tehdy přepískl, od nikoho nečekejme.

Beatko, já mám dotaz poněkud mimo téma článku; ale kde jinde se Vás zeptat. Nepřemýšlela jste o svojí účasti na včerejším srazu blogerů nebo jste tam dokonce byla?

4 2
možnosti

R^R^, zdravím, Jarmilko - a děkuji za příspěvek a pravdivá slova.

Jinak k tomu srazu: nebyla jsem. Myslím, že bych nebyla dobrý společník. Pořád mi leží v hlavě ta Libuška - a zkrátka ..................

2 0
možnosti

Kd\yž si vezmu horečnou aktivitu naší Policie, aby vznesla obvinění za "schvalování teroristického činu", tak se tedy doopravdy divím ;-) , že autor dotyčného FB komentáře již nedřepí ve vazbě....

7 0
možnosti
Foto

J24a35k31u66b 51R64o57t69h

19. 5. 2019 16:37

Možná proto, že verbální trestné činy nejsou vazebně stíhané. :-P

3 2
možnosti
Foto

J94a57k12u42b 29R15o60t78h

19. 5. 2019 12:38

Hned v druhém odstavci lež jako prase. Jak už je u autorky zvykem. Ale mám za to, že ona nelže cíleně, spíš je, vzhledem k jejím aktivitám, neschopna lež od pravdy rozeznat.:-/

7 10
možnosti

Ta lež jak prase je konkrétně co elfe?

13 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS