Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to možná podivné, ale dneska máte ode mne karmu jak hrom R^

3 0
možnosti
Foto

Ja paní Beato přiznávám ze jsem člověk konzervativni a nepokrokovy. Přiznávám homosexualum všechna práva včetně možnosti adopce děti a samozřejmě i manželství. Mají v tom mou podporu. Ty průvody ale vnímám jako cosi co by v takové formě být nemělo. Respektive měla by být zajištěna šance pro ty kteří se citi nepohodlne aby s nimi nebyli konfrontovani coz nyni nejde když obsadí Václavské namesti.

1 0
možnosti

R^R^, už jen to, Martine, jak se stavíte k těm právům - je ukázkou toho, jak otevřený a citlivý jste k této otázce. Já chápu i váš pohled na věc - včera jsem chtěla reagovat na váš blog, ale byla jsem na několik hodin zablokovaná.....;-)

1 0
možnosti

Pokrytcum vadi. A co s tim?

1 0
možnosti

Asi nic:-). Asi je nejlepší nechat to být a vnímat to po svém.....

0 0
možnosti

J77i18r33i 97T57i30c18h81y

7. 8. 2019 16:32

Pani Krusicova, oslavna pohadka o krasach homosexuality, snad bychom se tam meli vsichni zamerit.

0 3
možnosti
Foto

Paní autorka se nejmenuje Krusicova

0 0
možnosti

Děkuji, paní Blahová:-)

0 0
možnosti
Foto

Beatko, jste citlivá dušička s velkým srdcem. Soudit jiné lidi je tak snadné a já nevím, proč jsem se poslední dobou ve svém okolí setkala s několika lidmi, kteří rádi odsuzují jiné. Jeden příklad za všechny - paní byla pohoršená bezdomovcem, který si dovolil požádat kolemjdoucí o pomoc. Bitý byl jak ten bezdomovec, který by se prý měl o sebe postarat sám, jako se o sebe sám postará každý slušný člověk, tak i já, která ho v jeho žebrotě podpořila. No nic, bylo z toho jen pár horších nocí a zopakování jedné veliké pravdy - za dobrotu na žebrotu! Píšu mimo Vaše téma? Nikoliv. Však Vy víte.

1 0
možnosti

V, vy jste moc hodná, Jarmilko.

Víte, že váš tip - "Zasadil jsem čerešenku" se stal mojí novou hitovkou?!:-) Děkuji vám za zmínku o té krásné moravské písniR^;-)

1 0
možnosti

Laskavý a tolerantní přístup by měl být u témat, která se týkají sexuální orientace, samozřejmostí. A platí to zvláště, pokud se toto téma probírá v rodinách. Nejhorší je odmítavý nebo dokonce nepřátelský postoj nejbližších členů rodiny. Pak je ale logické, že taková rodina špatně funguje i v jiných směrech, než jen v otázkách sexuality. Jenže tomu žádný průvod Prague Pride nepomůže. Možná spíše naopak. Tato akce je totiž spíše oslavou exhibicionismu spojeného s odlišnou sexuální orientací. Mnozí vidí problém právě v provokativním exhibicionismu hraničícím s vulgaritou, čímž je podporováno myšlenkové schéma, že takhle vypadají všichni lidé s odlišnou sexuální orientací.

Ještě daleko větší problém však představuje přesah Prague Pride (a jiných podobných akcí) do politiky. Například před několika týdny nová předsedkyně německé CDU Annegret Kramp-Karrenbauer prohlásila, cituji: "Podívejte se na ty dnešní chlapy. Kdo z vás byl nedávno v Berlíně? Tam přeci vidíte takovou tu latté-macchiato-frakci, která zavádí záchodky pro třetí pohlaví. To je pro chlapy, kteří nevědí, jestli ještě smějí při čurání stát, nebo už musejí sedět." Za toto prohlášení se jí dostalo takové série útoků a urážek z úst vrcholných politků (a dokonce výzev k rezignaci), že se tomu ani nechce věřit. V okamžiku, kdy normální sexuální orientace začíná být nevýhodou, bychom měli začít přemýšlet nad tím, jestli něco není špatně.

2 0
možnosti

Já bych ty "třetí" záchodky uvítala;-). Když je všude plno, hupsla bych tam:-). Teď ale vážně: děkuji za příspěvek, pane Svobodo. Víte, máte v mnohém velkou pravdu, jen já - čistě z osobního pohledu, se dívám na tu třetí možnost jako na možnost zajištění soukromí těm lidem, kteří třeba v té hlubinné problematice transsexuality prochází velmi obtížným obdobím "přerodu", kdy po mnoha operacích, či hormonálních úpravách musí vyčkávat na úplnost celého procesu. V takovém případě se domnívám, že myšlenka tohoto opatření je velmi citlivě vedena. Mnohdy si lidé myslí, že je to jakýsi rozmar - změnit si pohlaví. Mám ale za to, že transsexualita je přetěžký úděl a pokud existuje v současnosti možnost, udělat ty lidi šťastnými a následně žijícími spokojeným, smysluplným životem, tak pak dávám jednoznačně palec nahoru. Transsexualita - z pohledu lidské identity - je dle mého velmi bolestná záležitost.

3 0
možnosti

P40e89t49r 33S69k12á87l17a

7. 8. 2019 11:34

Tentokrát souhlasR^

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS