Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I kdyby byl za ministra kultruy navržen Pepík Vyskoč podle Ústavy je Zemanovi do toho kulové. Jedině co může podle Ústavy jej jmenovat to je tak vše.

3 0
možnosti

L86u61k87a85s 69F58i69k92r

16. 8. 2019 3:35

No kdyz za nej mohl by nevystudovany kolotuk ministrem vnitra ...

4 0
možnosti

To musí mít někdo opravdu silný žaludek se veřejně přiznat k tomu, že je fandou 2x soudem usvědčeného lháře, alkoholika a osoby, která pohrdá zákony tého země.

V rámci budoucnosti ČR doufám, že nemáte děti...

8 4
možnosti

Madam, jako fanynka M. Zemana se snažíte šikovně jej obhajovat, ale neznáte pravý důvod jeho velikého odporu vůči M. Šmardovi. Teď jsou tomu 3 roky, když 4 čelní politici - prezident Zeman, předseda tehdejšího senátu Štěch, premiér tehdejší vlády Sobotka a předseda tehdejší sněmovny Hamáček, poslali do Pekingu omluvný ponižující dopis, že tehdejší ministr kultury D. Herman si dovolil soukromě se setkat s dalajlámou Tibetu při jeho návštěvě Prahy. Vedení ČSSD s prezidentem Zemanem tímto spadli do smradlavé odpadní žumpy servility Pekingu!! A M. Šmarda toto otevřeně tehdy kritizoval. Samozřejmě jakákoli kritika M. Zemana se ho velmi dotýká a to dle něho už bylo až příliš. Bohužel prezident nyní jako jediný v této ostudné servilitě a poníženosti Pekingu setrvává nadále!! Proto bude vší silou bránit Šmardovi v jeho nominaci na post ministra. Uražená ješitnost dělá divy;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Mnozí diskutující přehlédli (záměrně?), že článek se hlavně zabývá způsobilostí pana Šmardy vykonávat funkci min. kultury a ne ústavou. S jejími závěry souhlasím.R^

2 8
možnosti
Foto

A vy jste záměrně přehlédl, že do toho Zemanovi nic není. Jeho starost to byla, když byl premierem.:-/

12 3
možnosti

Když může být Zeman presidentem, proč by nemohl být Šmarda ministrem?

8 0
možnosti

J74i21ř64í 20H73r53b59e55k

15. 8. 2019 20:31

Formálně by být měl... i když ho tam tlačí zkorumpovaná strana, kterou skoro nikdo nevolil a i když jeho odvolaný předchůdce má mnohem slibnější předpoklady a odvolán byl za velmi podivných okolností. To se tak někdy stává, že formální konsekvence parlamentní demokracie vedou k iracionálním závěrům.

Když se ovšem objeví bagr, kterej těm iracionálním závěrům brání v nástupu... bylo by dobré si vzít poučení a pokusit se vylepšit systém nejen tak, aby se "racionální bagr" objevovat nemohl, ale také nemusel:-P

4 0
možnosti

A36d52a10m 62M62a26l55ý

15. 8. 2019 19:34

Tento článek je kvalitním trolingem.

Že to autorkamyslí vážně, tomu vážně neuvěřím.

8 5
možnosti

Myslím si, že článek pracuje s fakty, větami květnatě rozvinutými, překroucenými a tváří se jako jedině správná pravda. Autorka naprosto ignoruje zákony, které něco předpisují a měly by se dodržovat.

Jsme parlamentní demokracie a ne prezidentský systém.

Pracovat s fakty, které se ohýbají podle mentality a politiky různých názorových osob ku svemu či kohosi prospechu, toho jsme svědky dnes a denně.

15 0
možnosti

Zádný komunista si ze zákonů nikdy nic nedělal, stejně jakou autorka tohoto naprosto lživého pamfletu...

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS