Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děláte to správně: s humorem se zvládne všechno! :-)R^

1 0
možnosti

I33v77a24n27a 82L59a95n84c54e

1. 10. 2019 14:00

Obdivuji vás,V ale pro dítě je máma ochotna udělat a vytrpět cokoliv....V Hodně a hodně síly!!!!!! I když vypadáte, že energie máte dostatek, myslím si, že občas je období, kdy vám smích dochází...R^

0 0
možnosti
Foto

Když pominu seznámení s anamnézou syna, tak je mi vcelku jasné, proč adorujete Zemana a jemu podobné.

0 0
možnosti

Každý člověk - systém, potřebuje nějakou oponenturu, kritiku a rozbor konání. Pokud tomu tak není, je našlápnuto k Voluntarismu, vytváření nekritického Kultu a následné degeneraci. Je to dobře vidět u hradního pána - podobně Vláda se skrývá za štítem umného Piáru - „Public relations", PR. Viz nedávná totalitní minulost - Tvořila se šťastná budoucnost a tu stále někdo narušoval. Jedině v konfrontaci kritiky dialogu se dá dojít k čemusi rozumnému. V tomto smyslu chvála blogům a diskusím. Je to ke prospěchu nás všech - Platí samozřejmě i pro mne samotného ... :-)

0 0
možnosti
Foto

;-) Míro, tento článek ovšem je z osobního života autorky, a není jejím jediným na toto její téma. Lapidárně- není o ,,kosočtverylce";-)

0 0
možnosti
Foto

Paní Beato, změnila jste titulek článku - a je to dobře... ;-) Jinak - R^

1 0
možnosti
Foto

Asi ano. Možná jí bylo i doporučeno. A možná až dobře, neb zase by mnozí asi rádi ,,tancovali kosočtverilku" na oblíbené téma;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS